DADD 2021 Succes!

Geplaatst op 30-10-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Peter Beijer

Dit jaar hadden we weer een 'echte' Digital Architecture Design Day. Het was goed om elkaar op 5 oktober jl. weer persoonlijk te ontmoeten, en dat in een fraaie ambiance. In de Rijtuigenloods in Amersfoort konden we tussen heuse treinwagons de sessies volgden. Mooie sessies, goede discussies en interacties met inspirerende sprekers, zoals Anneke Keller, CTO van Wehkamp, Milan Guenther Co-author van Enterprise Design Patterns en President van Intersection Group en Gerben Wierda, lead architect bij APG.

Na afloop hadden we tijdens de borrel nog verassende gesprekken totdat de Rijtuigenloods moest gaan sluiten. We kijken er naar uit om DADD 2022 nog mooier te maken. In december komt de programmacommissie bij alweer bij elkaar om te werken aan een nieuw programma. Binnenkort wordt er enquête verstuurd voor input en ideeen voor DADD 2022.

Alle deelnemers hebben bericht gehad via Credly dat zij hun digital badge “Digital Architecture Design Day 2021” kunnen claimen als bewijs van deelname.

Kon je er niet bij zijn? Houd jezelf op te hoogte van de ontwikkelingen voor 2022 en meld je aan voor de DADD newsflash: https://b.link/dadd-news


logo-danw

Postadres
Digital Architects NetWork 
Transistorstraat 71-M
1322 CK Almere

Contactgegevens
T: +31 85760 3797
M: ofni.[antispam].@danw.nl